22/11/2023

Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι”
σας προσκαλεί στο “Χριστουγεννιάτικου Bazaar”
                                   
Την Παρασκευή 01/12/2023, Σάββατο 02/12/2023 και Κυριακή 03/12/2023
από ώρα 10:00 π.μ. μέχρι 21:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "ATHENS GATE",
που βρίσκεται στην οδό Α. Συγγρού 10 (Μετρό Ακρόπολης)
τηλ. 210 9238302-3

Θα σας περιμένουμε για τις Χριστουγεννιάτικες Αγορές σας.

Όπως κάθε χρόνο τα αντικείμενα μας είναι εξαιρετικά, εμπλουτισμένα με καινούργιες ιδέες, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, τους φίλους σας.

Η αγορά έστω και ενός αντικειμένου, ενισχύει τους οικονομικά αδύναμους ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου 'Οι Άγιοι Ανάργυροι" και εξασφαλίζει τη λειτουργία του ¨Κέντρου Έγκαιρης Διάγνωσης Καρκίνου του Μαστού”.

Σας περιμένουμε με αγάπη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

bazzar 2023

bazaar 2023

 

10 Φεβρουαρίου 2023

Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας του ΕΔΔΥΠΠΥ

Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας του ΕΔΔΥΠΠΥ

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΕΔΔΥΠΠΥ.
Βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ "Οι Άγιοι Ανάργυροι" κυρία Μαίρη Γρηγοροπούλου για την συμβολή της στην προαγωγή Υγείας, με προγράμματα ενημέρωσης και εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση Καρκίνου του Μαστού μέσω της Μαστογραφίας.
Η γιορτή έλαβε χώρα στο Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά την 9η Φεβρουαρίου 2023.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Μαίρη Γρηγοροπούλου

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Μαίρη Γρηγοροπούλου υποδέχεται τους καλεσμένους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 με ευχές για τον καινούργιο χρόνο, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απευθύνει χαιρετισμό στους καλεσμένους στηρίζοντας και επαινώντας το έργο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης απευθύνει χαιρετισμό στους καλεσμένους στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Η βουλευτής ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη

Η βουλευτής ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη απευθύνει χαιρετισμό κι ευχές στους καλεσμένους του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής απευθύνει χαιρετισμό κι ευχές στους καλεσμένους του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Η Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου

Η Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου απευθύνει χαιρετισμό κι ευχές στους καλεσμένους του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Θάνος Πλεύρης-Μαρίζα Οικονόμου-Μαίρη Κοτσίρη-Μαρία Πανταζή-Όλγα Μπίρη-Πόπη Μουτάφη-Μαίρη Γρηγοροπούλου-Μαίρη Στάθη-Αλεξάνδρα Μαρίνου

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” κυρίες Μαίρη Κοτσίρη, Μαρία Πανταζή, Όλγα Μπίρη, Πόπη Μουτάφη, Μαίρη Γρηγοροπούλου, Μαίρη Στάθη, Αλεξάνδρα Μαρίνου.

Μαρίζα Οικονόμου-Μαίρη Κοτσίρη-Όλγα Μπίρη-Πόπη Μουτάφη-Μαίρη Γρηγοροπούλου-Μαίρη Στάθη

Η Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” κυρίες Μαίρη Κοτσίρη, Όλγα Μπίρη, Πόπη Μουτάφη, Μαίρη Γρηγοροπούλου, Μαίρη Στάθη.

Μαρίζα Οικονόμου-Μαίρη Κοτσίρη-Όλγα Μπίρη-Πόπη Μουτάφη-Μαίρη Γρηγοροπούλου-Μαίρη Στάθη

Η Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” κυρίες Μαίρη Κοτσίρη, Όλγα Μπίρη, Πόπη Μουτάφη, Μαίρη Γρηγοροπούλου, Μαίρη Στάθη, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023.

Όλγα Κεφαλογιάννη-Θάνος Πλεύρης-Μαρίζα Οικονόμου-Μαίρη Γρηγοροπούλου-Αλίς Δικαίου

Η βουλευτής ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, την Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου, την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Μαίρη Γρηγοροπούλου και την Αλίς Δικαίου.

Πέτρος Γρηγορόπουλος- Μαρία Κουρή-Γιάννης Κεχρής-Θάνος Πλεύρης-Βάσω Φιλιππάτου

Ο Διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Πέτρος Γρηγορόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων Μαρία Κουρή, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Βάσω Φιλιππάτου.

Η Αλίς Δικαίου διοργανώτρια της επίδειξης μόδας της βραδιάς με ρούχα Μ.Καλογήρου και γούνες Ντίνας Σιώρα

Η Αλίς Δικαίου διοργανώτρια της επίδειξης μόδας της βραδιάς με ρούχα Μ.Καλογήρου και γούνες Ντίνας Σιώρα.

Ο Διοικητής του ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Θεόδωρος Τσουρούλας με την Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου

Ο Διοικητής του ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Θεόδωρος Τσουρούλας με την Υποδιοικήτρια της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου.

Θάνος Πλεύρης-Μαίρη Γρηγοροπούλου-Πόπη Μουτάφη-Βούλα Σαραντάρη-Γιάννης Κεχρής

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Μαίρη Γρηγοροπούλου, την Α’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Πόπη Μουτάφη και την Ιδρύτρια Λεσχών Lions και Hellen Keller Βούλα Σαραντάρη.

Νίκος Παπαθανάσης-Γιάννης Κεχρής-Μαίρη Γρηγοροπούλου-Πόπη Μουτάφη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γιάννη Κεχρή με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Μαίρη Γρηγοροπούλου και την Α’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Πόπη Μουτάφη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Μαίρη Γρηγοροπούλου με τη διοργανώτρια της επίδειξης μόδας της βραδιάς Αλίς Δικαίου

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝΚ “Οι Άγιοι Ανάργυροι” Μαίρη Γρηγοροπούλου με τη διοργανώτρια της επίδειξης μόδας της βραδιάς Αλίς Δικαίου.

Στο φινάλε της επίδειξης η Ντίνα Σιώρα με τις γούνες της και τα μοντέλα της

Στο φινάλε της επίδειξης η Ντίνα Σιώρα με τις γούνες της και τα μοντέλα της.

Η Ντίνα Σιώρα με τις γούνες της και τα μοντέλα της

Η Ντίνα Σιώρα με τις γούνες της και τα μοντέλα της.

H Αλίς Δικαίου με τα μοντέλα από την επίδειξη μόδας με σύνολα Μ. Καλογήρου-Άννα Μουρτζίνου

H Αλίς Δικαίου με τα μοντέλα από την επίδειξη μόδας με σύνολα Μ. Καλογήρου

H Αλίς Δικαίου με τα μοντέλα από την επίδειξη μόδας με σύνολα Μ. Καλογήρου.

29 Ιανουαρίου 2023

Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” στον πολυτελή και λαμπερό χώρο του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία” γιόρτασε την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, ανταλλάσοντας ευχές για τον καινούργιο χρόνο, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους οποίους ευχαριστούμε με αγάπη από καρδιάς.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Γρηγοροπούλου ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία τους και την στήριξή τους, τον Υπουργό Υγείας κύριο Θάνο Πλεύρη τον Άναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κύριο Νίκο Παπαθανάση, την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Διοικητή του Γ.Ο.Ν.Κ. ”ΟΙ Άγιοι Ανάργυροι”, κύριο Θεόδωρο Τσουρούλα, την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κυρία Κ. Δουμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας – Περιφέρεια Αττικής, κ. Γιάννη Κεχρή, την Υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας Αττικής κ. Μαριζα Οικονόμου, τον Κύριο Πέτρο Γρηγορόπουλο Διευθυντή Α΄ Χειρουργικής κλινικής και χειρουργικού τομέα “Άγιοι Άνάργυροι” την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοςοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” κυρία Βάσω Φιλιππάτου, την Διοικητική Διευθύντρια του Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων κ. Ελίζα Φοινίτση και την Περιφεριακή Σύμβουλο κ. Μαρία Κουρή.

Επίσης ευχαριστεί την κ. Έλια Θανόγιαννη Πρόεδρο του Μερόπειου Σωματείου, την Πρόεδρο κ. Νανά Κουμπλή Φίλων ΑΜΕΑ “ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ”, την Πρόεδρο του Ιδρύματος “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” κ. Τουρκοχωρίτη, την Ιδρύτρια Λέσχης Lions hellen Keller κ. Βούλα Σαραντάρη, την κ. Βασιλική Κορδερά των BERGMANN KORG, την DNA centers, την Beseen, την Πρόεδρο του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Αθηνών “Ανατολικός” κ. Ελένη Κουρή, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Σχηματαρίου, κ. Πάτρα Κατσιφή, τις Φίλες του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ψυχικού και Κηφισιάς Εκάλης, και επίσης τα Μέλη και Φίλους του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε την διοργανώτρια κ. Αλίς Δικαιου η οποία μας εξέπληξε με την παρουσίαση επίδειξης μόδας της Μ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, και τις γούνες τις κ.ΝΤΙΝΑ ΣΙΩΡΑ, τις οποίες επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς.
Μετά την επίδειξη ακολούθησε μουσική με αγαπημένους καλλιτέχνες και αγαπημένα τραγούδια.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ηθική και οικονομική υποστήριξη των οικονομικά αδυνάτων ογκολογικών ασθενών του Γ.Ο.Ν.Κ. “Οι Άγιοι Ανάργυροι” την διαχείριση και λειτουργία του “Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού” στην οδό Τίρυνθος 2 -Πατήσια και την συντήρηση και αντικατάσταση των μηχανημάτων του Κέντρου Μαστού.

Με εξαιρετική τιμή
το Δ.Σ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας σας στέλνουμε τις ευχαριστίες μας και τις ευχές μας για τη συμμετοχή σας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar μας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία όπως κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο The Athens Gate Hotel - Restaurant.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΔΣ Δήμου Αθηναίων κύριο Ελευθέριο Σκιαδά που μας τίμησε με την παρουσία του!
Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Γυναικών Σχηματαρίου και την Πρόεδρο κυρία Κατσιφή Πάτρα όπως και την Πρόεδρο του Ανατολικού Σοροπτιμιστικού Ομίλου Αθηνών κυρία Ελένη Κουρή για την στήριξή τους!
Ευχαριστούμε την αγαπημένη Δήμητρα Δημομελέτη Τομεάρχη του Χειρουργικού Τομέα του νοσοκομείου οι Άγιοι Ανάργυροι για την συμπαράστασή της!

Χριστουγεννιάτικο bazaar 2022

Χριστουγεννιάτικο bazaar 2022

Χριστουγεννιάτικο bazaar 2022

Η αξιότιμη Υφυπουργός Υγείας κ.Ζωή Ράπτη στις 3/6/2022 επισκέφτηκε το "Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού" του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ." Οι Άγιοι Ανάργυροι" όπου όλες οι γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών έχουν πρόσβαση για Δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας στο Κέντρο Πρόληψης

Η Υφυπουργός  κ.Ζωή Ράπτη με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαίρη Γρηγοροπούλου μέσα στο χώρο του Μαστογράφου.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας στο Κέντρο Πρόληψης

Η Υφυπουργός κ. Ζωή Ράπτη με την Πρόεδρο κ. Μαίρη Γρηγοροπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Πόπη Μουτάφη, κ. Όλγα Μπίρη κ. Μ. Πανταζή και κ. Αλεξάνδρα Μαρίνου.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας στο Κέντρο Πρόληψης

Η κ.Υφυπουργός με την Πρόεδρο του Συλλόγου.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας στο Κέντρο Πρόληψης

Η κ.Ζωή Ράπτη με την Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας στο Κέντρο Πρόληψης

Φωτογραφία του Ξενώνα Φιλοξενίας που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει ο "Σύλλογος Φίλων Γ.Ο.Ν.Κ ." Οι Άγιοι Ανάργυροι" στο χώρο του Νοσοκομείου "Οι Άγιοι Ανάργυροι"

Ένα σύμβολο για την Πρόληψη

spitaki-logo

Υποστηρίζω! Μπορείς και εσύ αν θέλεις να γίνεις Εθελοντής, Μέλος ή Φίλος και να στηρίξεις το έργο του Συλλόγου.

καρκίνος του μαστού

καρκίνος του προστάτη

καρκίνος του τράχηλου

καρκίνος του δέρματος

καρκίνος του έντερου

Κέντρο Πρόληψης