29 Ιανουαρίου 2023

Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” στον πολυτελή και λαμπερό χώρο του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία” γιόρτασε την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, ανταλλάσοντας ευχές για τον καινούργιο χρόνο, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους οποίους ευχαριστούμε με αγάπη από καρδιάς.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Γρηγοροπούλου ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία τους και την στήριξή τους, τον Υπουργό Υγείας κύριο Θάνο Πλεύρη τον Άναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κύριο Νίκο Παπαθανάση, την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Διοικητή του Γ.Ο.Ν.Κ. ”ΟΙ Άγιοι Ανάργυροι”, κύριο Θεόδωρο Τσουρούλα, την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου κυρία Κ. Δουμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας – Περιφέρεια Αττικής, κ. Γιάννη Κεχρή, την Υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας Αττικής κ. Μαριζα Οικονόμου, τον Κύριο Πέτρο Γρηγορόπουλο Διευθυντή Α΄ Χειρουργικής κλινικής και χειρουργικού τομέα “Άγιοι Άνάργυροι” την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοςοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” κυρία Βάσω Φιλιππάτου, την Διοικητική Διευθύντρια του Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων κ. Ελίζα Φοινίτση και την Περιφεριακή Σύμβουλο κ. Μαρία Κουρή.

Επίσης ευχαριστεί την κ. Έλια Θανόγιαννη Πρόεδρο του Μερόπειου Σωματείου, την Πρόεδρο κ. Νανά Κουμπλή Φίλων ΑΜΕΑ “ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ”, την Πρόεδρο του Ιδρύματος “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” κ. Τουρκοχωρίτη, την Ιδρύτρια Λέσχης Lions hellen Keller κ. Βούλα Σαραντάρη, την κ. Βασιλική Κορδερά των BERGMANN KORG, την DNA centers, την Beseen, την Πρόεδρο του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Αθηνών “Ανατολικός” κ. Ελένη Κουρή, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Σχηματαρίου, κ. Πάτρα Κατσιφή, τις Φίλες του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ψυχικού και Κηφισιάς Εκάλης, και επίσης τα Μέλη και Φίλους του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε την διοργανώτρια κ. Αλίς Δικαιου η οποία μας εξέπληξε με την παρουσίαση επίδειξης μόδας της Μ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, και τις γούνες τις κ.ΝΤΙΝΑ ΣΙΩΡΑ, τις οποίες επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς.
Μετά την επίδειξη ακολούθησε μουσική με αγαπημένους καλλιτέχνες και αγαπημένα τραγούδια.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ηθική και οικονομική υποστήριξη των οικονομικά αδυνάτων ογκολογικών ασθενών του Γ.Ο.Ν.Κ. “Οι Άγιοι Ανάργυροι” την διαχείριση και λειτουργία του “Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού” στην οδό Τίρυνθος 2 -Πατήσια και την συντήρηση και αντικατάσταση των μηχανημάτων του Κέντρου Μαστού.

Με εξαιρετική τιμή
το Δ.Σ.

 

Ένα σύμβολο για την Πρόληψη

spitaki-logo

Υποστηρίζω! Μπορείς και εσύ αν θέλεις να γίνεις Εθελοντής, Μέλος ή Φίλος και να στηρίξεις το έργο του Συλλόγου.

καρκίνος του μαστού

καρκίνος του προστάτη

καρκίνος του τράχηλου

καρκίνος του δέρματος

καρκίνος του έντερου

Κέντρο Πρόληψης