Συμπτώματα καρκίνου του εγκεφάλου

 

Από ananya Dr την Mandal, MD

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν δύο άτομα με καρκίνο του εγκεφάλου τείνουν να εμφανίζουν την ίδια συμπτώματα ή σημάδια. Επιπλέον, όγκους στον εγκέφαλο και καρκίνου μπορεί να είναι μερικές φορές δύσκολη τη διάγνωση όπως οι περισσότεροι από τους συμπτώματα και σημάδια αποτελούν κοινοτοπία και ενίοτε επικαλύπτονται με άλλα παθήσεων.

 

Τούτου λεχθέντος, τη σοβαρότητα και την έκταση των συμπτωμάτων που οφείλονται σε όγκους στον εγκέφαλο συνδέονται με τον τύπο, την βαθμού, τη θέση και την έκταση του όγκου.

 

Συνήθως, τα συμπτώματα του εγκεφαλικού όγκου είναι περισσότερο λόγω της πίεσης που ασκεί όγκου οι γύρω ιστοί εγκέφαλο από όγκου ή του καρκίνου, η ίδια.

 

Μερικές φορές τα συμπτώματα προκαλούνται οφείλεται σε αιφνίδια εμπλοκή της ροής των εγκεφαλονωτιαίο υγρά (CSF) γύρω από τον εγκέφαλο. Το υγρό λούζει ουσιαστικά ο εγκέφαλος και το νεύρο δομές και ένα μπλοκαρίσματος στο ροής οδηγεί σε συσσωρεύονται που μπορεί να προκαλέσει διόγκωση του εγκεφάλου. (1, 2)

 

Πονοκέφαλο είναι ένα από τα περισσότερο επηρεάζει στο συμπτώματα δει σε ενήλικες με καρκίνο του εγκεφάλου. Μόνιμες σήμερα το πρωί πονοκεφάλους συχνά συνοδεύεται από εμετός ή συχνές εμετό και ναυτία πρέπει να προειδοποίηση ενός ατόμου και αυτός ή αυτή θα πρέπει να ζητήσουν επαγγελματική βοήθεια.

 

Προβλήματα με όραμα, όπως το θόλωμα, διπλό όρασης, ακοής, slurring ή δυσκολία στην ομιλία του είναι επίσης ανησυχητικά σημάδια.
Άλλα κοινά προβλήματα περιλαμβάνουν ισορροπίας και της στάσης του Σώματος συντήρησης, μούδιασμα ή tingling όπλων ή πόδια, twitches μυς ή jerking και αδυναμία της μίας πλευράς του Σώματος.

 

Λιγότερο συχνή συμπτώματα περιλαμβάνουν ασυνήθιστο υπνηλίας, υπνηλία, ποσότητες λιποθυμία, αλλαγές στην προσωπικότητα, διαθέσεις, συγκέντρωση, η μνήμη ή συμπεριφορά. Σε ορισμένους ασθενείς, όγκους στον εγκέφαλο μπορεί να εκδηλωθεί ως επιληπτική ταιριάζει ή κατασχέσεις. (1, 2)

 

Συμπτώματα καρκίνου του εγκεφάλου στα παιδιά

 

Σε παιδιά με όγκους στον εγκέφαλο και καρκίνου, συμπτώματα μπορεί να ποικίλλουν και μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να κατανοήσει ή την έκθεση. Ενώ τα περισσότερα από τα συμπτώματα της όγκους στον εγκέφαλο είναι παρόμοια για τα παιδιά ως σε ενήλικες ορισμένες όπως αυξημένη εμετό, όραμα, ομιλία, ισορροπία και προβλήματα ακοής μπορεί να προειδοποίησης γονείς.

 

Υπνηλίας, απώλεια δραστηριότητας, την αδυναμία των άκρων, παράλυση, κατασχέσεις και αλλαγές της προσωπικότητας και η συμπεριφορά μπορεί επίσης να κόκκινες σημαίες.

 

Σε βρέφη μπορεί να υπάρχουν διόγκωση της κεφαλής μέγεθος λόγω πρήξιμο στον εγκέφαλο ή build του ΚΠΣ. Η προϋπόθεση αυτή ονομάζεται υδροκέφαλο και είναι διάγνωσης των παθολογικών καταστάσεων εντός του εγκεφάλου βρεφική. (3)

 

Συμπτώματα σε ασθενείς με όγκους τον μεταστατικό στον εγκέφαλο

 

Σε ασθενείς με όγκους metastastic στον εγκέφαλο τα συμπτώματα του καρκίνου του εγκεφάλου συχνά συνοδεύει συμπτώματα των καρκίνων σε άλλες τοποθεσίες.

 

Αυτά περιλαμβάνουν απώλεια ισορροπία και το συντονισμό που οδηγεί στην αυξημένη πτώσεων, των χοίρων, κόπωση, λήθαργου, αυξημένης αυστηρότητας ή νέα εκδήλωση πονοκέφαλο, μνήμη ή γνωστικές προβλήματα ή αλλαγές στην προσωπικότητα, διαθέσεις ή συμπεριφορά.

 

Οι ασθενείς συχνά μπορεί να αναπτυχθεί tingling πόνος, μούδιασμα ή αισθητικές αλλαγές, παράλυση, αδυναμία, ομιλίας ή αλλαγές όραμα, εμετός και ναυτία. Ενώ ορισμένα από αυτά τα συμπτώματα αποδίδονται τους πρωτογενείς καρκίνων, χρειάζεται να ζητούν συμβουλές σχετικά με πιθανές εγκεφάλου metastasis. (4)

Edited by Απριλίου Cashin-Garbutt, BA Hons (Cantab)

http://www.news-medical.net

 

Υποστηρίζω! Μπορείς και εσύ αν θέλεις να γίνεις Εθελοντής, Μέλος ή Φίλος και να στηρίξεις το έργο του Συλλόγου.

καρκίνος του μαστού

καρκίνος του προστάτη

καρκίνος του τράχηλου

καρκίνος του δέρματος

καρκίνος του έντερου

Κέντρο Πρόληψης